Παράλληλες εκδηλώσεις στην The DeliFair by EXPOTROF

Φέτος το πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων της The Delifair by EXPOTROF έχει τη μορφή ενός πολυσυλλεκτικού e-magazino με θεματικές στήλες σχετικές με τη γαστρονομία.

Ιστορίες επιτυχίας από τον κόσμο του τουρισμού και της γαστρονομίας, ξεχωριστές μαγειρικές διαδρομές επαγγελματιών και ένα μοναδικό ταξίδι στον κόσμο του κρασιού συνθέτουν το πρόγραμμα της The DeliFair. Επιπλέον οι γαστρονομικές κοινότητες,οι βιώσιμες πρακτικές στον κόσμο της εστίασης, η εξαγωγική δραστηριότητα και η καινοτομία μονοπωλούν την θεματολογία των παράλληλων εκδηλώσεων δίνοντας το στίγμα της νέας εποχής στο γαστρονομικό οικοσύστημα. 

Aναλυτικά οι στήλες των παράλληλων εκδηλώσεων:

  1. Ιστορίες επιτυχίας: Άνθρωποι, προϊόντα, νέες τεχνολογίες παρουσιάζονται στη στήλη ιστορίες επιτυχίας και μας εμπνέουν σε μια εποχή που απαιτεί καινοτόμες ιδέες
  2. FoodInions: 5 chef – 5 μοναδικές συναντήσεις για τη μαγειρική, την αρτοποιία και τη ζαχαροπλαστική στο σύγχρονο περιβάλλον της Τhe DeliFair.
  3. Wine Stories: Οι experts του κρασιού botilia.gr αναλαμβάνουν το ρόλο ξεναγού σε μια πρωτότυπη  περιήγηση στον ελληνικό αμπελώνα.
  4. Meet the producer: Zωντανές παρουσιάσεις των προϊόντων των παραγωγών, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο της έκθεσης με διάρκεια 10-15’ ανά παραγωγό/εκθέτη

Κάντε εγγραφή ως επισκέπτης και ενημερωθείτε για τα νέα προϊόντα και τις νέες τάσεις της αγοράς, μέσα από μια σειρά live workshops και εκπαιδευτικών webinars. Συμπληρώστε την φόρμα συμμετοχής εδώ.

Δημοσιεύτηκε στα Νεα