Η 7η ΕΞΠΟΤΡΟΦ – The Greek Fine Food Exhibition ανοίγει τις πύλες της

Περισσότεροι από 350 παραγωγοί, 2000 προϊόντα τροφίμων και ποτών, events, masterclasses σας περιμένουν από 24 έως 26 Ιανουαρίου 2020 στο Helexpo, στην μεγαλύτερη γιορτή της γαστρονομίας!

Τα πιο premiun ελληνικά προϊόντα, που έχουν ξεχωρίσει για την γεύση, την ποιότητα, ακόμα και το design τους περιμένουν κοινό και επαγγελματίες σε ένα 3ήμερο γεμάτο γεύση και άρωμα Ελλάδας!
Η 7η ΕΞΠΟΤΡΟΦ – The Greek Fine Food Exhibition, με κεντρική παρουσιάστρια την Εύα Παρακεντάκη, τιμά φέτος την Περιφέρεια Κρήτης, την πατρίδα της κρητικής διατροφής, κι έχει οργανώσει πληθώρα μαγειρικών εκδηλώσεων που θα «ταξιδέψουν» γαστρονομικά τους επισκέπτες.
Παράλληλα, ένα γευστικό ταξίδι έχει ετοιμάσει για τους επισκέπτες της έκθεσης και το ΕλληνοΙταλικό Επιμελητήριο Αθήνας. που θα μας ταξιδέψει στην γείτονα χώρα μέσα από το πρόγραμμα AGORA’ CALABRIA.

Το «Μαγειρεύουμε Ελλάδα», με πρέσβειρα την πολυβραβευμένη σεφ Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, και τη συνδρομή καταξιωμένων σεφ, ετοιμάζουν γαστρονομικές δημιουργίες «παντρεύοντας» παραδοσιακές συνταγές με νέες τεχνικές, ενώ μέσα από τις θεματικές ενότητες «Bio Corner» και «ΕΞΠΟΤΡΟΦ Masterclass» το κοινό θα απολαύσει δράσεις γευσιγνωσίας γύρω από τα premium ελληνικά προϊόντα.
Για πρώτη φορά στην 7η ΕΞΠΟΤΡΟΦ – The Greek Fine Food Exhibition οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να δοκιμάσουν ελεύθερα όλα τα είδη μελιού των παραγωγών μέσα από την ενότητα «Honey Bar», να γνωρίσουν περισσότερες από 10 ελληνικές μικροζυθοποιίες στην νέα ενότητα «Beer Corner» και να ανακαλύψουν το πιο φιλόδοξο πρόγραμμα δράσης στο χώρο της γαστρονομίας και του τουρισμού, Γαστρονομικές Κοινότητες – Gastronomy and Wine Τourism, που θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά.
Τέλος, καταξιωμένοι σεφ θα επιστρατεύσουν το ταλέντο και τις γνώσεις τους για να αναδείξουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την πολυμορφικότητα των ελληνικών προϊόντων, στο πλαίσιο της εκδήλωσης «Greek Dish Challenge».

Δείτε αναλυτικά:

  • Τις εταιρίες που συμμετέχουν εδώ
  • Όλες τις δράσεις της 7η ΕΞΠΟΤΡΟΦ – The Greek Fine Food Exhibition εδώ
  • Τους τρόπους πρόσβασης στην έκθεση εδώ

Ωράριο λειτουργίας:
7η ΕΞΠΟΤΡΟΦ – The Greek Fine Food Exhibition
Helexpo Μαρούσι, Λεωφόρος Κηφισίας 39.
Παρασκευή 24/01/20 – 10:00 – 20:00
Σάββατο 25/01/20 – 10:00 – 20:00
Κυριακή 26/01/19 – 10:00 – 19:00

Κατεβάστε το application της έκθεσης και βρείτε όλους τους εκθέτες

Δημοσιεύτηκε στα Νεα