Ένα πλούσιο γαστρονομικό ταξίδι ξεκινά στο «Μαγειρεύουμε Ελλάδα» της 7ης ΕΞΠΟΤΡΟΦ - ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2022 - The Greek Fine Food Exhibition

Ένα πλούσιο γαστρονομικό ταξίδι ξεκινά στο «Μαγειρεύουμε Ελλάδα» της 7ης ΕΞΠΟΤΡΟΦ

Μία ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία διαδραματίζεται στην κουζίνα του «Μαγειρεύουμε Ελλάδα» από 24-26 Ιανουαρίου 2020, στο HELEXPO, στο Μαρούσι.

Η διακεκριμένη σεφ Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, πρέσβειρα της 7ης ΕΞΠΟΤΡΟΦ – The Greek Fine Food Exhibition σε συνεργασία με καταξιωμένους σεφ από όλη την Ελλάδα, προσφέρουν μια μοναδική διαδραστική εμπειρία στους επισκέπτες της έκθεσης, μυώντας τους στα μυστικά της μαγειρικής τέχνης αλλά και στις σπεσιαλιτέ της ιδιαίτερης πατρίδας τους.

Ένας μαραθώνιος προετοιμασιών και μαγειρέματος θα «ταξιδέψει» το κοινό στην Κρήτη, τα Δωδεκάνησα, τις Κυκλάδες, την Κέρκυρα, τη Μακεδονία και την Πελοπόννησο μέσα από απολαυστικές τοπικές γεύσεις. Διακεκριμένοι σεφ ετοιμάζουν αλμυρές και γλυκές παρασκευές της ιδιαίτερης πατρίδας τους και προσκαλούν το κοινό σε ένα μοναδικό γευστικό ταξίδι μνήμης και γεύσεων.

Στην 7η ΕΞΠΟΤΡΟΦ – The Greek Fine Food Exhibition, η πρέσβειρα Αργυρώ Μπαρμπαρίγου με την συνδρομή καταξιωμένων σεφ και sommelier μας ξεναγούν στα πεντανόστιμα μονοπάτια της ελληνικής κουζίνας, προσφέροντας στους επισκέπτες της έκθεσης τη δυνατότητα να γευτούν μοναδικές γαστρονομικές δημιουργίες.

Δημοσιεύτηκε στα Νεα