ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΞΠΟΤΡΟΦ

Το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο σας προσκαλεί στην Ενημερωτική Εκδήλωση για τις εξωστρεφείς δράσεις του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου στον κλάδο τροφίμων και ποτών για το 2019 που διοργανώνει τη Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2019, στις 17:00-18:00 στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας Ελληνικό, αίθουσα Συνεδρίων, στο πλαίσιο της 6ης Έκθεσης«ΕΞΠΟΤΡΟΦ».

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνει παρουσίαση των Επιχειρηματικών Αποστολών που σχεδιάζει να οργανώσει το επιμελητήριο τη χρονιά αυτή δίνοντας τη δυνατότητα σε ελληνικές επιχειρήσεις να δικτυωθούν σε διάφορες ξένες αγορές και να προωθήσουν τα προϊόντα τους με στοχευμένες επισκέψεις και προγραμματισμένες συναντήσεις με εισαγωγείς, διανομείς, χονδρεμπόρους, κλπ., ενώ θα γίνουν και παρουσιάσεις για Ομαδικά Εθνικά Περίπτερα που διοργανώνει σε επιλεγμένες σημαντικές Εκθέσεις στο εξωτερικό.

Στη δεύτερη ενότητα θα συζητηθούν θέματα που επεξεργάζεται η κλαδική Ομάδα Εργασίας Μελών για τα τρόφιμα του Επιμελητηρίου η οποία διαμορφώνει θέσεις και υποβάλει προτάσεις προς αρμόδιες Αρχές και Φορείς για ανάδειξη ζητημάτων και επίλυση προβλημάτων που αντιμετωπίζει συνολικά ο κλάδος.

Στην τρίτη ενότητα θα γίνει παρουσίαση του Προγράμματος ΕΣΠΑ του ΕΠΑνΕΚ «Εργαλειοθήκη Ανταγωνιστικότητας για Μικρές & Πολύ Μικρές Επιχειρήσεις» το οποίο αφορά επιδότηση 50-65% επιχειρήσεων αγροδιατροφής/βιομηχανίας τροφίμων για μηχανολογικό εξοπλισμό, ενεργειακή απόδοση, πιστοποίηση προϊόντων, συσκευασία, ψηφιακή προβολή, μεταφορικά μέσα, νέο προσωπικό.

Το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο σας προσκαλεί στην ενδιαφέρουσα αυτή εκδήλωση, τόσο για συμμετοχή σε εξωστρεφείς δράσεις όσο και για τις δυνατότητες αξιοποίησης κοινοτικών πόρων, που αφορούν το αντικείμενό σας συμπληρώνοντας την online δήλωση.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στον κ. Γιάννη Πατσιαβό, Senior Consultant, τηλ. 210 6419026, [email protected].

Δημοσιεύτηκε στα Νεα