ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ HFW ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΠΟΤΡΟΦ

Ενεργώντας προς την κατεύθυνση της άμεσης αύξησης των πωλήσεων μέσα από το χώρο της έκθεσης η ΕΞΠΟΤΡΟΦ σύναψε στρατηγική συνεργασία με την εταιρεία Hellas Food World.

Η θυγατρική εταιρεία της Axis Blueschild, του διεθνούς ομίλου στον τομέα της εξαγωγικής ανάπτυξης, επέλεξε για πρώτη φορά στην Ελλάδα την 6η ΕΞΠΟΤΡΟΦ, ως στρατηγικό συνεργάτη της, δίνοντας, με την εμπειρία και το κύρος, νέα ώθηση στις επαφές των Ελλήνων παραγωγών και B2B αγοραστών από όλο τον κόσμο παρέχοντας τους μια ολοκληρωμένη λύση όσον αφορά τα Ελληνικά προϊόντα τροφίμων και ποτών.

Μέσα από τις εξατομικευμένες επιχειρηματικές συναντήσεις που πραγματοποιούνται, η ΕΞΠΟΤΡΟΦ προσφέρει τη δυνατότητα στους Έλληνες παραγωγούς να επεκτείνουν το δίκτυο επιχειρηματικότητας με τον πιο αποδοτικό τρόπο. Έτσι, δημιουργείται μια γέφυρα συνεργασίας των παραγωγών με εμπορικούς επισκέπτες τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό, η οποία θα συμβάλλει σημαντικά στην ενίσχυση της εξωστρέφειας και της επενδυτικής δραστηριότητας.

Η Hellas Food World θα συμμετάσχει με δικό της περίπτερο στην έκθεση ΕΞΠΟΤΡΟΦ, 1 έως 4 Φεβρουαρίου 2019, η οποία θα δώσει και την ευκαιρία στους Έλληνες παραγωγούς να γνωρίσουν την ομάδα της HFW σε προσωπικές συναντήσεις, ενώ στελέχη της HFW θα μιλήσουν για θέματα που αφορούν στις σύγχρονες απαιτήσεις για επιτυχημένη εξαγωγική ανάπτυξη.

Δημοσιεύτηκε στα Νεα