Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στην 7η ΕΞΠΟΤΡΟΦ -The Greek Fine Food Exhibition

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου συνεχίζει τις δράσεις της για την ανάδειξη της Αιγαιακής γαστρονομίας συμμετέχοντας στην 7η ΕΞΠΟΤΡΟΦ -The Greek Fine Food Exhibition.

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου θέλοντας να αναδείξει και να προβάλλει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την γαστρονομία της Αιγαιακής γης, και τα ποιοτικά προϊόντα των νησιών του Νοτίου Αιγαίου, δίνει δυναμικό «παρών» στην 7η ΕΞΠΟΤΡΟΦ -The Greek Fine Food Exhibition συμμετέχοντας με τα πιο αντιπροσωπευτικά προϊόντα της.
Οι ποιοτικές πρώτες ύλες και η εξαιρετική τέχνη των σεφ των νησιών του Αιγαίου, έφερε την Αιγαιακή κουζίνα στην κορυφή της Ευρώπης το 2019, αυξάνοντας το ενδιαφέρον επιχειρηματιών και καταναλωτών για τις μοναδικές γεύσεις της. Γαλακτοκομικά προϊόντα υψηλής ποιότητας, εμπνευσμένα αλλαντικά, εξαιρετικές ποικιλίες κρασιού είναι ορισμένα μόνο από τα γαστρονομικά διαμάντια των νησιών του Αιγαίου που θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι επισκέπτες της έκθεσης.
Οι συμμετέχουσες επιχειρήσεις από τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα θα έχουν την ευκαιρία να αναδείξουν τα εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα του τόπου τους και οι λάτρεις του fine food να δοκιμάσουν τις γεύσεις που λάτρεψε η Ευρώπη για το 2019, αναδεικνύοντας την περιφέρεια του Νοτίου Αιγαίου, Γαστρονομική Περιφέρεια της Ευρώπης 2019.
Επιπλέον, οι φίλοι του Αιγαίου Πελάγους θα έχουν ευκαιρία να απολαύσουν αυθεντικά προϊόντα υψηλής ποιότητας, παραδοσιακές συνταγές της Αιγαιακής γης, καθώς και άλλες γαστρονομικές εκπλήξεις με τη σφραγίδα των καταξιωμένων σεφ της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Δημοσιεύτηκε στα Νεα