ΤΟ «JUNIOR GREEK CHEF » ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ 6Η ΕΞΠΟΤΡΟΦ

Παιδιά ηλικίας έως 12 ετών επιστρατεύουν την φαντασία και την δημιουργικότητα τους στον πιο γλυκό διαγωνισμό που έγινε ποτέ.

Κέφι, πειραματισμοί και πολλή διασκέδαση! Αυτό είναι το τρίπτυχο του «Junior Greek Chef» κι αναμένεται να κλέψει τις εντυπώσεις στην  6η Έκθεση Τροφίμων και Ποτών «ΕΞΠΟΤΡΟΦ». Στη φετινή διοργάνωση το ενδιαφέρον στρέφεται στα παιδιά, που με τις μαγειρικές τους ικανότητες αναμένεται να κλέψουν τα βλέμματα όλων όσων θα βρεθούν στην έκθεση.
Στα πλαίσια του 4ου Πανελλήνιου διαγωνισμού «Greek Chef 2019» η ΕΞΠΟΤΡΟΦ εγκαινιάζει την κατηγορία  «Junior GreekChef»,  κι από 1 έως 4 Φεβρουαρίου 2019, η κουζίνα της ΕΞΠΟΤΡΟΦ ανοίγει τις πόρτες της στους λιλιπούτειους φίλους της διοργάνωσης που θα δημιουργήσουν τις δικές τους μοναδικές γαστρονομικές εκπλήξεις.  

Με συμμάχους την φαντασία, τον αυθορμητισμό και τις μαγειρικές ικανότητες τους, οι μικροί μας φίλοι θα φορέσουν τις ποδιές τους,  θα μπουν στην κουζίνα και θα διεκδικήσουν τον τίτλο του πρώτου «Junior GreekChef».  Μέσα από απλές στην διαδικασία συνταγές, οι νεαροί σεφ θα προσπαθήσουν να αναδείξουν, με τον δικό τους μοναδικό τρόπο, τα προϊόντα της ΕΞΠΟΤΡΟΦ, να διασκεδάσουν και να μας εντυπωσιάσουν, κερδίζοντας πλούσια δώρα και φυσικά… βεβαίωση συμμετοχής στην εκδήλωση.  

Τον… «δύσκολο ρόλο» της κριτικής επιτροπής αναλαμβάνουν οι έμπειροι πλέον και πιο αγαπημένοι κριτές του Masterchef Junior, ΕλένηΨυχούληκαι Μανώλης Παπουτσάκης.

Αν θέλετε κι εσείς να αναδείξετε το ταλέντο σας και να διεκδικήσετε τον τίτλο του πρώτου «Junior GreekChef» δηλώστε συμμετοχή εδώ.
Η 
συμμετοχήείναι ΔΩΡΕΑΝ, όμωςοιθέσειςείναι περιορισμένες.

Δημοσιεύτηκε στα Νεα