ΕΞΠΟΤΡΟΦ CONNECTΣτο πλαίσιο της 5ης Έκθεσης Τροφίμων & Ποτών, η οποία ανοίγει τις πόρτες της από τις 26 έως τις 29 Ιανουαρίου, στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό, εγκαινιάζεται το ΕΞΠΟΤΡΟΦ CONNECT, όπου θα διεξαχθούν οι Ημέρες Καριέρας της ΕΞΠΟΤΡΟΦ.

Με το βλέμμα στραμμένο στην ενίσχυση της εξωστρέφειας και της επενδυτικής δραστηριότητας, η 5η  Έκθεση Τροφίμων & Ποτών ανεβάζει ακόμη υψηλότερα τον πήχη, επενδύοντας στις γόνιμες επιχειρηματικές συναντήσεις.

Εκπρόσωποι κορυφαίων ξενοδοχείων και εταιρειών επισιτισμού θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν γόνιμες επαφές με επαγγελματίες αλλά και εκπαιδευόμενους Chef, Ξενοδοχειακούς και Τουριστικούς Υπάλληλους καθώς και με παραγωγούς της έκθεσης. Η ΕΞΠΟΤΡΟΦ αποτελεί το ιδανικό meeting point, καθώς αποτελεί πόλο έλξης νέων ανθρώπων με γνώσεις, κατάρτιση και δημιουργικές τάσεις. Άλλωστε, η ΕΞΠΟΤΡΟΦ «επενδύει» στη γενιά του αύριο μέσα από τις παράλληλες εκδηλώσεις της, τα εκπαιδευτικά σεμινάρια και τον Διαγωνισμό Μαγειρικής που έχουν άρωμα φρεσκάδας, δημιουργίας και ελπίδας.

 

 

Η 5η ΕΞΠΟΤΡΟΦ θα πραγματοποιήσει τις «Ημέρες Καριέρας», ημέρες διασύνδεσης κορυφαίων τουριστικών επιχειρήσεων με τους υποψηφίους και τους παραγωγούς της έκθεσης, οι οποίοι αποτελούν μια δεξαμενή άντλησης καταρτισμένου προσωπικού, απο τις 26 εως τις 29 Ιανουαρίου 2018 στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους του ΕΞΠΟΤΡΟΦ CONNECT.