banner

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

2η ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2015,  Sold Out για την κορυφαία έκθεση ελληνικών προϊόντων

Δημοσιεύτηκε 3 Φεβρουαρίου, 2015 απο expotrof

Στις παράλληλες εκδηλώσεις «Μαγειρεύουμε Ελλάδα» και «Πίνουμε Ελλάδα» οι επισκέπτες είχαν την δυνατότητα να δοκιμάσουν μοναδικές γευστικές δημιουργίες από τους Κορυφαίους Chef Λευτέρη Λαζάρου, Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και Ντίνα Νικολάου

Για μια ακόμα χρονιά, η ΕΞΠΟΤΡΟΦ αναδείχθηκε στο κορυφαίο γεγονός όχι μόνο για τα ελληνικά προϊόντα αλλά και για όλο το καταναλωτικό κοινό, για τέσσερις ολόκληρες ημέρες στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό (30 Ιανουαρίου έως 2 Φεβρουαρίου 2015).

Με συγκλονιστική συμμετοχή του καταναλωτικού κοινού αλλά και των επαγγελματιών του χώρου, που ξεπέρασε τον αριθμό των 35.000 επισκεπτών και αγκάλιασαν με την αγάπη και το ενδιαφέρον τους τα μοναδικά ελληνικά προϊόντα.

Όλοι οι επισκέπτες δοκίμασαν από κοντά τα πιο εκλεκτά τρόφιμα και ποτά της Ελλάδας και απόλαυσαν events όπως τα Μαγειρεύουμε Ελλάδα και Πίνουμε Ελλάδα, καθώς και τις μαγειρικές δεξιότητες διακεκριμένων chef, όπως του Λευτέρη Λαζάρου, της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου, της Ντίνας Νικολάου μαζί με τις κορυφαίες Λέσχες Αρχιμαγείρων της χώρας.

Ανάμεσά στους επισκέπτες της έκθεσης ήταν και αρκετοί επώνυμοι όπως ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με τον μικρό του γιό , ο Γιώργος Λιάγκας, κ.α.

Στο πλαίσιο της EΞΠΟΤΡΟΦ 2015 βραβεύτηκαν και τα πιο ποιοτικά προϊόντα της έκθεσης, με τον Λ. Λαζάρου να κάνει την σχετική απονομή.

Αξίζει επίσης να αναφερθεί η ευρύτερη αποδοχή της έκθεσης από τους επίσημους φορείς της χώρας μας και την ελληνική περιφέρεια, με τον επικεφαλής της τιμώμενης περιφέρειας Ιόνιων Νήσων κο Θ. Γαλατσιάτο να τελεί τα εγκαίνια της ΕΞΠΟΤΡΟΦ, την επίσκεψη του Υφυπουργού Αθλητισμού κου Σ. Κοντονή και της κας Α. Γκερέκου, αλλά και τη δυναμική εκπροσώπηση της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, με 25 συμμετοχές και με την παρουσία του Περιφεριάρχη κ. Γ. Χατζημάρκου.

Πέραν όμως από την εξαιρετική επιτυχία της στο ευρύ καταναλωτικό κοινό, η ΕΞΠΟΤΡΟΦ επιβεβαίωσε για μια ακόμα φορά, τη σημασία της ως κορυφαίο διεθνές επαγγελματικό σημείο συνάντησης των ανθρώπων του χώρου, τόσο με την αιγίδα των πιο σπουδαίων διακρατικών εμπορικών επιμελητηρίων όσο και την προσέλκυση άνω των 10.000 επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται επαγγελματικά στον κλάδο.

Στον ειδικά, διαμορφωμένο χώρο της Eξποτροφ το Market Hall, διεξήχθη το Ελληνοκινεζικό Forum, το οποίο επισκέφθηκε και η Εμπορική Ακόλουθος της Κίνας κα Zhou Ruojun , καθώς και το Ελληνορωσικό Forum με πλήθος B2B συναντήσεων και συμφωνιών συνεργασίας, γεγονός που επιβεβαιώνει το ρόλο της διοργάνωσης ως πύλη προώθησης των ελληνικών προϊόντων στις μεγαλύτερες αγορές του εξωτερικού.

Για μια ακόμα φορά, η διοργανώτρια RM International όσοι εργάστηκαν για την ΕΞΠΟΤΡΟΦ, ευχαριστούμε για την αγάπη και την υποστήριξή σας, και δεσμευόμαστε για μια ακόμα μεγαλύτερη και καλύτερη έκθεση, την επόμενη χρονιά

Μερικά φωτογραφικά στιγμιότυπα παρακάτω:

Συμπληρώστε τα στοιχεία της επιχείρησής σας (MΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ)

Τα στοιχεία με * είναι υποχρεωτικά

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

Συμπληρώστε την επωνυμία της επιχείρησής σας

Συμπληρώστε τον υπεύθυνο της επιχείρησης για τα θέματα της έκθεσης

Παρακαλώ επιλέξτε τον κλάδο που ανήκετε

Συμπληρώστε το σταθερό τηλέφωνο της επιχείρησης

Συμπληρώστε ένα κινητό που μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας

Συμπληρώστε το email σας

ΧΩΡΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Συμπληρώστε τα τετραγωνικά μέτρα που σας ενδιαφέρουν κατα προσέγγιση

Γράψτε μας το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο

Αποδέχομαι τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας.

Ενδιαφέρον για συμμετοχή στην έκθεση

Σε περίπτωση που θέλετε να πάρετε μέρος με περίπτερο στην έκθεση παρακαλώ συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα σας καλέσουμε το συντομότερο

Φόρμα ενδιαφέροντος

Γίνε Εκθέτης της 6ης ΕΞΠΟΤΡΟΦ