banner

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δυναμικό «παρών» για την Aluminox στην 6η ΕΞΠΟΤΡΟΦ

Δημοσιεύτηκε 12 Νοεμβρίου, 2018 απο giotapapav

ALUMINOX

H παγκοσμίου φήμης βιομηχανική και εμπορική εταιρεία στον κλάδο της μαζικής εστίασης, Aluminox, χορηγός στη 6η Έκθεση Τροφίμων και Ποτών ΕΞΠΟΤΡΟΦ.

H Aluminox, αναγνωρίζοντας τη σημασία της ενίσχυσης της ελληνικής γαστρονομίας και των εγχώριων παραγωγών, συμμετέχει ενεργά στην 6η Έκθεση Τροφίμων και Ποτών ΕΞΠΟΤΡΟΦ, που θα πραγματοποιηθεί από τις 1 έως τις 4 Φεβρουαρίου, στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό.

Ο θεσμός, που έχει κερδίσει επάξια τον τίτλο, της Γιορτής της γαστρονομίας, με πανελλήνια απήχηση έχει εδραιώσει τη θέση του μεταξύ των κορυφαίων εκθέσεων Τροφίμων και Ποτών της χώρας κι αναμένεται και φέτος να αποτελέσει πόλο έλξης για τους επαγγελματίες του κλάδου καθώς και τους λάτρεις των ελληνικών γεύσεων, προσφέροντας μία μοναδική γαστρονομική εμπειρία στους επισκέπτες.

Η Aluminox, συμβάλλοντας ενεργά στον εκσυγχρονισμό των χώρων εστίασης, προσφέροντας καινοτόμα προϊόντα, δίνει δυναμικό παρών στην 6η ΕΞΠΟΤΡΟΦ συμμετέχοντας ως χορηγός και εκθέτης. Πρόκειται για μια από τις πλέον καταξιωμένες βιομηχανίες, με παγκόσμια απήχηση, που δραστηριοποιείται στον κλάδο μαζικής εστίασης.

Σχετικά με την Aluminox
Με ιστορία που ξεκινά από το 1929, η Aluminox κλείνει φέτος τα 90 χρόνια της στον επαγγελματικό εξοπλισμό ξενοδοχείων, εστιατορίων, στρατοπέδων, σωφρονιστικών και εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, παρουσιάζοντας στην ελληνική και διεθνή αγορά τις πιο καινοτόμες λύσεις με την ταυτόχρονη διευκόλυνση και απλοποίηση των διαδικασιών του προσωπικού της κουζίνας κι όχι μόνο.

Η Aluminox θεωρείται μια από τις μεγαλύτερες βιομηχανικές και εμπορικές εταιρείες του κλάδου μαζικής εστίασης. Με 90 χρόνια εμπειρίας στον επαγγελματικό εξοπλισμό του χώρου εστίασης έχει επάξια κερδίσει τόσο την ελληνική αγορά όσο και παγκόσμια αναγνώριση. Από το 2000 βρίσκεται στις καινούριες της εγκαταστάσεις που καταλαμβάνουν 14.000 m2, εκ των οποίων τα 7.500 m2, είναι στεγασμένος χώρος, με διαθέσιμο εκθεσιακό χώρο 500 m2.

Όλα τα προϊόντα της Aluminox κατασκευάζονται και σχεδιάζονται από εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό και είναι συμβατά με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές παγκοσμίως, όπως τα αμερικάνικα USPH standards και τα ευρωπαϊκά CE καθώς και με τις προδιαγραφές

H.A.C.C.P. Καλύπτει πανελλαδικά με After Sales Service τους πελάτες της, μέσω δικών της συνεργείων και μέσω του δικτύου αποκλειστικών συνεργατών. Αξίζει να σημειωθεί πως αναπτύσσει συνεχώς καινοτόμα προϊόντα που επιβραβεύονται με διπλώματα ευρεσιτεχνίας.

Οι εξαγωγές των προϊόντων της καλύπτουν 4 ηπείρους και συγκεκριμένα:
1. Ευρώπη (Γερμανία, Ιταλία, Γαλλία, Ισπανία, Πορτογαλία, Νορβηγία, Φινλανδία, Πολωνία, Ολλανδία)
2. Η.Π.Α
3. Άπω Ανατολή: (Κίνα, Κορέα, Ιαπωνία, Σιγκαπούρη)
4. Αφρική: (Νότια Αφρική, Αίγυπτος)

Η Aluminox προσφέρει μια ευρεία γκάμα προϊόντων που καλύπτουν τους πιο αυστηρούς κανόνες υγιεινής, όπως π.χ. του Υπουργείου Υγείας των Ηνωμένων Πολιτειών (U.S.P.H.).

Η γκάμα των προϊόντων της Aluminox περιλαμβάνει:
• Εξοπλισμό προετοιμασίας
• Εξοπλισμό ζεστής κουζίνας
• Εξοπλισμό πλυντηρίων πιάτων, ποτηριών κ.λπ.
• Εξοπλισμό Bar
• Εξοπλισμό ψυγείων και ψυκτικών θαλάμων
• Εξοπλισμό επίπλων Self Service και κατασκευών από ανοξείδωτο χάλυβα (λάτζες, τραπέζια εργασίας, ερμάρια, ραφαρίες κ.λπ.)

Εγγραφή στο newsletter

Παρακαλώ εισάγετε ένα έγκυρο email
Το email αυτό χρησιμοποιείται ήδη
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λανθασμένος
Ευχαριστούμε για την εγγραφή