Chef Club Κέρκυρας

Η διακεκριμένη λέσχη αρχιμαγείρων Κέρκυρας  έχει τους παρακάτω σκοπούς:
Σκοποί Chef Club Κέρκυρας

α) Με οργάνωση διαλέξεων – συνεδρίων -σεμιναρίων -εκθέσεων – εκπαιδευτικών ταξιδιών και ασκήσεων
β) Με την έκδοση έντυπου και ηλεκτρονικού υλικού σχετικού με την μαγειρική τέχνη

γ) Με τη συγκρότηση επιτροπών για την επεξεργασία και μελέτη διάφορων ζητημάτων όπως: Διαγωνισμούς μαγειρικής και γαστρονομίας , βράβευση μελών, απονομή βραβείων , μεταλλίων και περγαμηνών.

δ) Με τη συνεργασία και σύμπραξη με τις άλλες ελλαδικές και διεθνείς λέσχες και αδελφοποίηση αν αυτό αποφασιστεί από τη Γ. Σ. των μελών. Η λέσχη και τα μέλη της μπορούν να εγγράφουν σε ελλαδικές – ευρωπαϊκές αλλά και παγκόσμιες κλαδικές συνομοσπονδίες

ε) Με την ανταλλαγή απόψεων και πληροφοριών σχετικά με νέες τεχνικές που αφορούν στον κλάδο.

στ) Με διοργανώσεις υψηλού επιπέδου συμποσίων και γευμάτων για την ανάδειξη της γαστρονομίας.

ζ) Με τη συμπαράσταση σε ανάλογους οργανισμούς και φορείς όπως: Σχολές , Εταιρίες τροφίμων , σωματεία του συναφούς επαγγέλματος , τόσο σε τοπικό, ελλαδικό αλλά και διεθνές επίπεδο.
η) Απαγορεύεται οποιαδήποτε δραστηριότητα , εκδήλωση ή συζήτηση πολιτικού , θρησκευτικού ή συνδικαλιστικού χαρακτήρα


Σχετικά Event

Πίσω στο πρόγραμμα

×
Ακολουθήστε μας στο Facebook
Όχι ευχαριστώ
×
Μοιραστείτε το στο Facebook
Share
Όχι ευχαριστώ