Μπραγουδάκης Νικόλαος

Μπραγουδακης Νικολαος
nikbra@gmail.com facebook
ΣΙΣΙ ΛΑΣΙΘΙΟΥ
+971(0)565926228 Dubai U.A.E.
EXECUTIVE CHEF
Προφίλ
Πάνω από 12 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας και κατάρτισης στην κουζίνα.
Μαθητεία δίπλα σε μεγάλα ονόματα της Ελληνικής, Γαλλικής, Ιταλικής και
Πολυνησιακής κουζίνας και εκπαίδευση σε ξενοδοχεία και εστιατόρια gourmet.
Τομείς εξειδίκευσης
● Προδιαγραφές εγκαταστάσεων κ εξοπλισμού κουζίνας.
● Οργάνωση κ διοίκηση προσωπικού κουζίνας.
● Έρευνα αγοράς, ποιοτικός έλεγχος, συντήρηση κ σωστή αξιοποίηση πρώτων
υλών μαγειρικής.
● Υγιεινή τροφίμων.
● Παρασκευή εδεσμάτων κάθε μορφής κ ποικιλίας.
● Σύνθεση μενού βάση τις ισχύουσες αγορανομικές κ υγειονομικές διατάξεις.
● Παρουσίαση κ διακόσμηση παρασκευασμάτων.
● Ντεκόρ ταυλανδέζικου χαρακτήρα σε καρπούζια, φρούτα κ λαχανικά κ
στόλισμα μπουφέ.
● Κοστολόγηση παρασκευασμάτων.
● Εξειδίκευση σε ζεστή κ κρύα κουζίνα, a la carte, ελληνική, πολίτικη, ιταλική,
γαλλική κ πολυνησιακή.
● Τέχνη αρτοποιίας κ ζαχαροπλαστικής.
● Οινολογία σε συνδυασμό με κατανάλωση εδεσμάτων από κορυφαίους σομελιέρ.
● Δεξιώσεις σε κότερα κ νησιά.
Επαγγελματική Εμπειρία

Current Job: 11 May 2015
Majestic hotel Tower Dubai U.A.E. Company
Μythos KOuzina&Grill Restaurant Sous Chef
08/4/2014-15/09/2014: Elounda mare hotel Relais&Chateaux.
Chef de cuisine –OLD MILL Restaurant
Χρυσος σκουφοςΔημιουργικη/
Κρητικη κουζινα
20/10/2013-25/2/2014: Mare Bar-kofee food Heraklion Grete
Chef de cuisine
04/2013 – 30/9/2013 : Hotel Blue Marine Resort & Spa, Ag Nikolaos,
Crete, 5 *
Chef de cuisine – Olive Tree a la carte restaurant
05/2012 – 10/2012 : Greek Traditional Restaurant Platanos, Krasi,
Municipality of Hersonissos
Chef de cuisine/consultant
04/2010 – 10/2010 : Marmin Bay Hotel, Elounda Crete, 4*
EXECUTIVE CHEF
04/2009-10/2009 : Domes Of Elounda All Suite Resort, Elounda Crete, 5*
SOUS CHEF – Τopos a la carte gourmet restaurant
Chefconsultant : Λευτέρης Λαζάρου
Χρυσός Σκούφος – Δημιουργική / Μεσογειακή κουζίνα
Χειμώνας 2008 : Alou Bar Restaurant, Malia Crete
Chef de cuisine/consultant
04/2008 – 11/2008 : Porto Elounda Peninsula All Suite Hotel & Spa,Elounda
Crete 6*
Chef de partie – CALYPSO GOURMET RESTAURANT Chef
consultant : Jacgues Le Divellec – Xρυσός σκούφος / 1 η θέση στην Κρήτη
Χειμώνας 2007 : Alou Bar Restaurant, Malia Crete
Chef de cuisine/consultant
04/2007 – 11/2007 : Porto Elounda Peninsula All Suite Hotel & Spa,Elounda
Crete 6*
Chef de partie – CALYPSO GOURMET RESTAURANT Chef
consultant : Jacgues Le Divellec – Xρυσός σκούφος / 1η θέση στην Κρήτη
01/2007 – 03/2007 : King George Palace, Athens, 5*
Internship–Tudor Hall gourmet restaurant
Chef consultant : Allen Du Cas
04/2006 – 11/2006 : Thallassa Beach Resort & Spa, Chania Crete, 5*
SOUS CHEF
03/2005 – 11/2005 : Elounda Beach Resort & Villas, Elounda Crete,5*
Demi chef de partie- Artemis Restaurant
COOKING LESSONS
PRIVATE SUITE COOKING
06/2005 – 09/2005 (part time) : Eστιατόριο Καπετάν Νικόλας, Πλάκα
Ελούντα
Chef de partie / Ψάρια/Θαλασσινά/Consultant
03/2004 – 11/2004 : Elounda Beach Resort & Villas,Elounda Crete, 5*
Demi chef de partie
Blue Lagoon restaurant – a la carte πολυνησιακή κουζίνα
Argonaut restaurant – a la carte ιταλική κουζίνα
04/2003 – 11/2003 : Kalimera Kriti Hotel & Villas, Sissi Crete, 5*
Dionysos restaurant – a la carte ευρωπαική κουζίνα/ Demi chef de partie
2002 – ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ
Λέσχη αξιωματικών Σπάρτη – Ρόδο – Ρέθυμνο
ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΑΣ ( Δεξιώσεις επισήμων – υπουργών ΓΕΣ, ΓΕΝ, ΓΕΘΑ )
03/2001 – 07/2001 : Kalimera Kriti Hotel & Villas, Sissi Crete, 5*
Mαγειρας Β” Κεντρική κουζίνα, ζαχαροπλαστείο & αρτοποιείο
05/2001 – 11/2000 : Kalimera Kriti Hotel & Villas, Sissi Crete, 5 *
Μαγειρας Γ’
Κεντρική κουζίνα ζεστή – κρύα
Δεξιώσεις ευρωπαικών συνεδρίων
Εκπαίδευση
Σχολή Ο.Α.Ε.Δ. Ταχύρυθμης Εκπαίδευσης
Ειδικότητα : Μαγειρική & Ζαχαροπλαστική Τέχνη


Σχετικά Event

Πίσω στο πρόγραμμα

×
Ακολουθήστε μας στο Facebook
Όχι ευχαριστώ
×
Μοιραστείτε το στο Facebook
Share
Όχι ευχαριστώ