Μιχάλης Παναγιωτάκης Μιχάλης Παναγιωτάκης

Μιχάλης Παναγιωτάκης
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κρήτη
Τελείωσε το λύκειο στο Σπήλι του νομού Ρεθύμνης και σπούδασε μαγειρική τέχνη στην σχολή τουριστικών επαγγελμάτων στο Ηράκλειο

Έκανε μεταπτυχιακές σπουδές πάνω στην γαστρονομία στο Μόναχο της Γερμανίας και στο May Fair της Αγγλίας
Ταξίδεψε και δούλεψε σε μεγάλα εστιατόρια και ξενοδοχεία ανά τον κόσμο όπως Σενεγάλη ,Τυνησία , Ισπανία, Ιταλία ,Γερμανία
Εταιρείες που συνεργάστηκε Hilton international , Iberostar hotels , Club Aldiana , Tuscany’s Restaurant, Little Italy s.a….
Τα τελευταία χρόνια συνεργάζεται με μεγάλη ξενοδοχειακή αλυσίδα σαν Executive Chef στην εταιρεία Aegean star

Είναι γαστρονομικός σύμβουλος σε διάφορα εστιατόρια και ξενοδοχεία στην Ελλάδα ,Αμερική ,Καναδά, Ινδία.
Μεγάλη του αγάπη η παραδοσιακή κουζίνα του τόπου του
Πρωταρχικώς σκοπός του είναι προώθηση της κρητικής διατροφής

Πρόεδρος στο Ινστιτούτο κρητικής διατροφής που έχει στόχο την έρευνα, καταγραφή, μελέτη, αξιοποίηση της Γαστρονομίας, διατροφής και πολιτισμού του τόπου που σχετίζεται με αυτήν και η προβολή των προϊόντων που παράγονται σε αυτήν σε όλα τα βήματα της παραγωγικής διαδικασίας.


Σχετικά Event

Πίσω στο πρόγραμμα

×
Ακολουθήστε μας στο Facebook
Όχι ευχαριστώ
×
Μοιραστείτε το στο Facebook
Share
Όχι ευχαριστώ