Κώστας Μπάσης Κωνσταντίνος Μπάσης

Ο Κωνσταντίνος Μπάσης έπειτα από τις σπουδές του στη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων, διετέλεσε ως bartender και bar manager σε μερικά από τα καλύτερα νυχτερινά μαγαζιά της Αθήνας και μάλιστα σε περιόδους που το nightlife βίωνε ίσως τη μεγαλύτερη άνθισή του. Από το Villa Mercedes στο Balux Cafe ,το Rich σε εστιατόρια όπως τη Ratka, την Ψιψίνα,και σε ξενοδοχεία όπως το The Margi.Δημιουργούσε τη λίστα των cocktails, εκπαίδευε bar tenders και διοργάνωνε food and wine pairing events.Στο βιογραφικό του έχει να επιδείξει αρκετά σεμινάρια, αριστούχος του Wine & Spirit Professional Consultants (W.S.P.C) – 3rd level,καινοτομίες και πρωτιές σε διαγωνισμούς εγχώριους και παγκόσμιους, δείχνοντάς μας ότι μόνο ως ανήσυχο πνεύμα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί. Αυτή του η ανησυχία μάλλον τον έκανε να ξεκινήσει και το νέο ιδιαίτερα πρωτότυπο εγχείρημα, «Πίνουμε Ελλάδα».

Το «Πίνουμε Ελλάδα» ξεκίνησε να σχηματοποιείται σαν ιδέα μετά από κάποια επαγγελματικά ταξίδια στο εξωτερικό και ορμώμενος από τον προγραμματισμό και την αγάπη που είχαν οι άνθρωποι του χώρου για τα προϊόντα που φτιάχνουν εκτός συνόρων,από την vodka ως το whiskey. Δημιουργήθηκε έτσι η ανάγκη να συμβάλλει στην ανάδειξη των ελληνικών αποσταγμάτων του ούζου, του τσίπουρου αλλά και των κρασιών και της ντόπια παραγόμενης μπίρας. Πιστεύοντας ότι οι προσπάθειες που γίνονται είναι πολύ αξιόλογες, ξεπερνούν τα λάθη του παρελθόντος και βαδίζουν προς την σωστή κατεύθυνση δημιουργώντας μια ομάδα από εξειδικευμένους επαγγελματίες ,το «Πίνουμε Ελλάδα» θα συμβάλλει με όλους τους δυνατούς τρόπους σε αυτή την κοινή προσπάθεια.


Σχετικά Event

×
Ακολουθήστε μας στο Facebook
Όχι ευχαριστώ
×
Μοιραστείτε το στο Facebook
Share
Όχι ευχαριστώ