Γαβαλάς Ιωάννης

 

ΓΑΒΑΛΑΣ   ΙΩΑΝΝΗΣ                                                                                  Ετών 45, (26/11/1970)

Ηλία Ηλιού 3,  172 37                                                                                        Ανύπαντρος

Δάφνη,  Αθήνα                                                                                                  Άδεια οδήγησης αυτοκινήτου

Κινητό τηλ: 6944-862603                                                                                   Εθνικότητα : Ελληνική

Ηράκλεια, Κυκλάδων                                                                                        Στρατιωτική Θητεία : Ναι

ΜΑΓΕΙΡΑΣ

Τηλ: 22850-71570

email : gavalaschef@gmail.com

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

 

 

2013-2015       “ BAKALO greek eatery” –  Ταβέρνα (Λάκκα, Χώρα Μυκόνου)

                        ¨ Ελληνική – Κυκλαδίτικη  Κουζίνα

 

2012-2013       “ ΤΖΙΤΖΙΚΑΣ & ΜΕΡΜΗΓΚΑΣ’’ – Εστιατόριο (Μητροπόλεως 12-14, Σύνταγμα)

                        ¨ Ελληνική  Κουζίνα

 

2012                “ BAKALO greek eatery” –  Ταβέρνα (Λάκκα, Χώρα Μυκόνου)

                        ¨ Ελληνική – Κυκλαδίτικη  Κουζίνα

 

2011                “ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΣΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ’’ – Εστιατόριο (Παύλου Μελά 13, Καρέας)

                        ¨ Κυκλαδίτικη  Κουζίνα

 

2010 –2011     “ ΜΙΚΡΕΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ’’ – Ψαροταβέρνα (Πανταζή 56, Ηλιούπολη)

                        ¨ Αιγαιοπελαγίτικη  Κουζίνα

 

2001 –2010     “ 1920 ’’ – Μπυραρία – Εστιατόριο (Αγίας Παρασκευής 110, Χαλάνδρι)

                        ¨ Μεσογειακή – Διεθνή κουζίνα

 

2000                LA MAISON DE CATHERINE – (Νικίου 1 – Μύκονος)

                        ¨ Γαλλική – Ελληνική κουζίνα

 

1999                ΤΟ ΑΥΓΟ ΤΟΥ ΚΟΚΚΟΡΑ – (Ποσειδώνος & Αμφιθέας –Σόλωνος 2, Άλιμος)

¨ Ελληνική – Διεθνή κουζίνα

 

1998                CHEF DOEUVRE – (Σχολή Μαγειρικής- Ζαχα/στικής, Χέϋδεν 20 Πλατεία Βικτωρίας)

¨ Καθηγητής, στο τμήμα F&B, στο μάθημα  ‘’ Εμπορευματογνωσία – Προμήθειες ‘’.

 

1997                ΚΑΣΤΕΛΑΝΙ – Εστιατόριο – Ταβέρνα (Δημοκρατίας 29, Πεύκη)

¨ Ελληνική Διεθνή κουζίνα.

 

BOBOSGrand Central Cafe (Κολοκοτρώνη 34, Κεφαλάρι Κηφισιά)

.           ¨ Αμερικάνικη – Διεθνή κουζίνα.

 

WINDOWSCafeRestaurant (Δηληγιάννη 56 & Κολοκοτρώνη, Κεφαλάρι Κηφισιά)

¨ Διεθνή κουζίνα.

 

1996                FANTASTIC CATERING (Λ. Βουλιαγμένης 147, Αθήνα)

.           ¨ Οργάνωση δεξιώσεων.

¨ Στήσιμο μπουφέδων, καθρέπτες, ντεκόρ.

 

ΑΛΕΑ – Εστιατόριο / Καφέ (Πάρκο μπαρουτάδικο, Ιερά Οδός, Αιγάλεω)

¨ Μεσογειακή κουζίνα.

 

 

1996                ΝΙΚΟΣ – Ταβέρνα (Παραπορτιανή, Μύκονος)

¨ Ελληνική και διεθνή κουζίνα

 

 

1995                ΜΥΣΤΙΚΟΣ ΔΕΙΠΝΟΣ – Restaurant (Λάκκα, Μύκονος)

¨ Ελληνική και Διεθνή κουζίνα

 

1994                ΒΥΝΗ – Μπυραρία – Εστιατόριο (Δράκου 10, Κουκάκι)

¨ Γερμανική – Διεθνή κουζίνα

 

1993                CAPSIS BEACH HOTEL (Αγία Πελαγία, Ηράκλειο – Κρήτης)

            ¨ Πρακτική άσκηση (Ζεστή – Κρύα κουζίνα)

¨ Γ’ Βραβείο στον διαγωνισμό «κρύου μπουφέ» των ασκουμένων

 

1993                HOTEL ATHENAEUM INTER ·CONTINENTAL (Λ. Συγγρού 89-93, Αθήνα )

¨ Πρακτική άσκηση (Τμήμα Banquet).

 

                                   

ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑ – ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ

 

                        ¨ Ανάληψη ευθυνών και πρωτοβουλιών.

¨ Σεβασμός στην ιεραρχία και στο πρωτόκολλο εργασίας.

¨ Γνώστης κανόνων εργασίας, υγιεινής και υγειονομικών προδιαγραφών.

¨ Γνώστης της αγοράς, οργανωμένος(αρχεία-κάρτες προμηθευτών).

¨ Χρήστης Η/Υ και αξιοποίησης του στην μαγειρική, με Cd μαγειρικής, συνταγολόγια κ.α.

¨ Συνεργάσιμος, οργανωτικός, υπομονετικός.

¨ Παθιασμένος με την καθαριότητα και την δημιουργικότητα.

 

 

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ – ΜΟΡΦΩΣΗ

 

 

2015                Σεμινάριο  ‘ψάρια ιχθυοκαλλιέργειας’ με τον Chef Λευτέρη Λαζάρου στο «Βαρούκλο»

2012                Σεμινάριο Μοριακής Κουζίνας με τον Chef Δημήτρη Κατριβέση στην σχολή Les CHEFS ML

 

2012                Σεμινάριο Γαλλικής Ζαχ/κης με τον Chef Δημήτρη Χρονόπουλο στην σχολή Les CHEFS ML

 

2012                Σεμινάριο Γαλλικής Κουζίνας με τον Chef Σωτήρη Ευαγγέλου στην σχολή Les CHEFS ML

 

2011                Πιστοποίηση ACTA, Πιστοποιημένος Αρχιμάγειρας CChE (Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο

Θεσσαλονίκης)

 

2009                Πιστοποίηση Μαγειρικού τμήματος μετεκπαίδευσης Αθήνας του Ο.Τ.Ε.Κ

 

2005                Σεμινάριο Πιστοποίησης Υγιεινής & Ασφάλειας Τροφίμων του Ε.Φ.Ε.Τ

 

2003                Σπουδαστής στο «Τ.Ε.Ι. Αθηνών» (Σχολή Διοίκησης & Οικονομίας, Τμήμα Τουριστικών

Επιχειρήσεων).

 

1994 -1996      Πτυχιούχος της «CHEF DOEUVRE» (Τμήμα Επαγγελματικής Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής).

 

1994                Παρακολούθηση εβδομαδιαίου σεμιναρίου 70 ωρών (Haute Gastronomie), με Ελβετούς

καθηγητές της σχολής της  Λωζάνης.

 

1992 -1994      Πτυχιούχος της «GRANITS» ( Τμήμα Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων). Μετάλλιο προόδου.

 

1982 – 1988     Απόφοιτος 6ου Γενικού Λυκείου – Γυμνασίου Αθηνών (Τέσσερα Αριστεία και ένα βραβείο

προόδου).

 

ΓΛΩΣΣΕΣ :    Αγγλικά (Tourism English Proficiency certificate – Palso)

Γαλλικά (Certificat De Langue Francaise)

 

 

 

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ :    Χειριστής των προγραμμάτων :

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ – ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

 

¨ 2011- 2014 Μέλος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος (Athens Chef’s Club)

 

¨ 2003-2014 Μέλος της ένωσης Μαγείρων EuroToques Hellas .

 

¨ 2012    Σελίδα στο Facebook: Γαβαλας Ιωαννης Σεφ, παράθεση βίντεο tv, δημοσιεύσεων, συνταγών κλπ.

 

¨ Πληροφορική, Παρακολούθηση του Ελληνικού και Ξένου περιοδικού τύπου με

θέμα την μαγειρική τέχνη, Παραδοσιακή Μουσική, Ταξίδια, Φωτογραφία και Ψάρεμα.


Σχετικά Event

Πίσω στο πρόγραμμα

×
Ακολουθήστε μας στο Facebook
Όχι ευχαριστώ
×
Μοιραστείτε το στο Facebook
Share
Όχι ευχαριστώ