Ανδρεάς Λαγός

Ο Ανδρέας Λαγός γεννήθηκε το 1981 στη Σάμο. Από πολύ μικρός αγάπησε τη μαγειρική. Σπούδασε Μαγειρική και Ζαχαροπλαστική στη σχολή Le Monde και ξεχώρισε από τις πρώτες επαγγελματικές του συνεργασίες όπως στα εστιατόρια “Αριστερά-Δεξιά”, “Τομάτα” στη Σαντορίνη, “Αστερίας” στο Sani Resort, “Απλά”. Η πολύχρονη εμπειρία του αλλά και η ειδίκευσή του στον τομέα του private dining συμπληρώνουν την ιδιαίτερη μαγειρική του φιλοσοφία και αποτυπώνονται στην ιδέα του, NOMAD by Andreas Lagos. Στην πλούσια εκπαίδευσή του πάνω στο αντικείμενο της μαγειρικής περιλαμβάνονται τίτλοι σπουδών στην Ελλάδα (πτυχιούχος της κρατικής Σχολής Κρέατος) και σεμινάρια στο εξωτερικό (γαλλική κουζίνα στο Ritz στο Παρίσι). Συνεργάζεται επίσης ως σύμβουλος μαγειρικής με εστιατόρια σε όλη την Ελλάδα, παραδίδει μαθήματα μαγειρικής σε συνεργασία με τον οργανισμό Πύρνα, ενώ είναι συνεργάτης σε περιοδικά και ιστοσελίδες μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής (όπως στις “Γλυκές Ιστορίες” του Στέλιου Παρλιάρου, στον gastronomos.gr, κά).


Σχετικά Event

Πίσω στο πρόγραμμα

×
Ακολουθήστε μας στο Facebook
Όχι ευχαριστώ
×
Μοιραστείτε το στο Facebook
Share
Όχι ευχαριστώ