Πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων 3ης ΕΞΠΟΤΡΟΦ

Όπως και πέρσι, έτσι και φέτος, η ΕΞΠΟΤΡΟΦ ξεπερνά τα όρια μιας απλής εκθεσιακής διοργάνωσης και αναδεικνύεται σε ένα μοναδικό διαδραστικό event ψυχαγωγίας και διασκέδασης καθώς είναι ακόμα πιο πλούσια σε Παράλληλες εκδηλώσεις . Συγκεκριμένα, στη διάρκεια της ΕΞΠΟΤΡΟΦ, σας περιμένουν παράλληλα, μια σειρά από ευχάριστες εκπλήξεις, όπως:

mageireoume-logo

 

ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ: Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο της έκθεσης, ο Λευτέρης Λαζάρου, έμπειροι σεφ και αναγνωρισμένες λέσχες αρχιμαγείρων απο όλη την Ελλάδα, ετοιμάζουν βήμα προς βήμα, μπροστά στα μάτια σας μοναδικές συνταγές και specialite της πατρίδας τους. Μια μοναδική ευκαιρία όχι μόνο για να γευθείτε απολαυστικά πιάτα και νοστιμιές της πατρίδας μας, αλλά και για να μυηθείτε στα μυστικά προετοιμασίας και μαγειρέματός τους.

 

 

Διαγωνισμός Greek Chef logo1ος Πανελλήνιος διαγωνισμός μαγειρικής GREEK CHEF 2016: Η «ΕΞΠΟΤΡΟΦ» και το Chef Club Κρήτης συνδιοργανώνουν, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, έναν μαγειρικό διαγωνισμό ελληνικής κουζίνας που θα αναδείξει τους επόμενους μεγάλους ΣΕΦ της χώρας με τίτλο GREEK CHEF 2016. Εκτός από την ανάδειξη νέων ταλέντων στη μαγειρική ο διαγωνισμός θα προβάλει τα ελληνικά προϊόντα, την ελληνική κουζίνα και τη μεσογειακή διατροφή, ενώ η συμμετοχή των διακεκριμένων Ελλήνων ΣΕΦ στην κριτική επιτροπή, θα δώσει το κύρος  ενός διεθνούς διαγωνισμού και θα θέσει ψηλά τον πήχη για μοναδικές γαστρονομικές δημιουργίες.

 

 

πινουμε Ελλάδα

Πίνουμε Ελλάδα: Παράλληλη Εκδήλωση με θέμα τα Ελληνικά ποτά & αποστάγματα στο πλαίσιο της 3ης ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2016. Ο γνωστός bartender Κώστας Μπάσης και η ομάδα του θα ετοιμάζουν παρουσίαση σύνθετων και ιδιαίτερων δημιουργιών με βάση τα εθνικά μας ποτά.
 

Δείτε το πλήρες πρόγραμμα εκδηλώσεων εδώ×
Ακολουθήστε μας στο Facebook
Όχι ευχαριστώ
×
Μοιραστείτε το στο Facebook
Share
Όχι ευχαριστώ