Πρόγραμμα ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2014

 Πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2014

WEB-BANNER-460x300-ekdil2

 

Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

  • 10:00 Έναρξη Έκθεσης.
  • 12.00 με 14.00 «Πίνουμε Ελλάδα». Ο bartender Κ. Μπάσης κερνά ρακόμελο με ξηρό πάγο.
  • 12.00 με 14.30 «Μαγειρεύουμε Ελλάδα». Το Chef Club Κρήτης μαζί με μαθητές του ΙΕΚ ΞΥΝΗ μαγειρεύουν παραδοσιακές συνταγές από την Κρήτη.
  • 15.00 με 16.30 «Μαγειρεύουμε Ελλάδα». Η Chef Έφη Γιαλούση μαζί με μαθητές του ΙΕΚ ΞΥΝΗ μαγειρεύει παραδοσιακές συνταγές από τη Μυτιλήνη.
  • 15.00 με 17.00 «Πίνουμε Ελλάδα». Ο bartender Κ. Μπάσης κερνά Ιπποκράτειο Οίνο.
  • 17.00 «Μαγειρεύουμε Ελλάδα». Ο Chef Λευτέρης Λαζάρου και το Chef Club Κρήτης μαζί με τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ μαγειρεύουν παραδοσιακές συνταγές για τα εγκαίνια της ΕΞΠΟΤΡΟΦ.
  • 18.00 με 20.00 «Πίνουμε Ελλάδα». Ο bartender Κ. Μπάσης κερνά ελληνικά κοκτέιλ ΜΗΛΑΝΕΛΑ και ΠΕΦΤΑΣΤΕΡΙ.
  • 18.00 «Εγκαίνια». Τα εγκαίνια της ΕΞΠΟΤΡΟΦ θα τελέσει ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Αθανάσιος Τσαφταρής.
  • Θα παρευρίσκονται επίσης ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κος Αθανάσιος Γιακαλής, η Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης κα Θεανώ Βρέντζου, ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ κος Πάνος Λειβαδάς.
  • 20.00 Λήξη 1ης ημέρας της έκθεσης.

Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

  • 10:00 Έναρξη 2ης ημέρας της έκθεσης.
  • 10.00 με 16.00 Ελληνορωσικό Συμπόσιο.
  • 11.00 με 12.30 «Μαγειρεύουμε Ελλάδα». Μαγειρική απο το Chef Λευτέρη Λαζάρου.
  • 12.00 με 14.00 «Πίνουμε Ελλάδα». Ο bartender Κ. Μπάσης κερνά ρακόμελο με ξηρό πάγο.
  • 15.00 με 17.00 «Πίνουμε Ελλάδα». Ο bartender Κ. Μπάσης κερνά Ιπποκράτειο Οίνο.
  • 16.30 – 17.30 «Μαγειρεύουμε Ελλάδα». Ο Chef Ν. Γιαννουλάς μαγειρεύει παραδοσιακές συνταγές από τη Λήμνο μαζί με μαθητές του ΙΕΚ ΞΥΝΗ.
  • 18.00 «Μαγειρεύουμε Ελλάδα». Ο Chef Λευτέρης Λαζάρου μαγειρεύει παραδοσιακές συνταγές μαζί με μαθητές του ΙΕΚ ΞΥΝΗ.
  • 18.00 με 20.00 «Πίνουμε Ελλάδα». Ο bartender Κ. Μπάσης κερνά ελληνικά κοκτέιλ ΜΗΛΑΝΕΛΑ και ΠΕΦΤΑΣΤΕΡΙ.
  • 19.00 «Χορεύουμε Ελλάδα». Όλοι οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να διασκεδάσουν και να ψυχαγωγηθούν στη μοναδική εκδήλωση «Χορεύουμε Ελλάδα» με ζωντανή ορχήστρα.
  • Οι σχολές χορού Χορόπολις & Ερωτόκριτος χορεύουν παραδοσιακούς χορούς από τη Νάξο, την Κρήτη, την Ανατολική Ρωμυλία και η Ένωση Ηπειρωτών Βύρωνα χορεύει χορούς από την Ήπειρο.
  • 20.00 Λήξη 2ης ημέρας της έκθεσης.

Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

  • 10:00 Έναρξη 3ης ημέρας της έκθεσης.
  • 10.15 με 11.15 ΟΜΙΛΙΑ με θέμα «Logistics τροφίμων και ποτών. Το σήμερα και το αύριο» του Logistics manager της Sarmed Μ.Σιαφλά.
  • 11.00 με 13.30. Το Chef Club Κρήτης μαζί με μαθητές του ΙΕΚ ΞΥΝΗ μαγειρεύουν παραδοσιακές συνταγές από την Κρήτη.
  • 11.30 με 13.15 ΟΜΙΛΙΑ με θέμα «Εστιατορικό Marketing και Management» από το estiatoria.gr.
  • 12.00 με 14.00 «Πίνουμε Ελλάδα». Ο bartender Κ. Μπάσης κερνά ρακόμελο με ξηρό πάγο.
  • 13.30 με 14.00 ΟΜΙΛΙΑ με θέμα «Βγείτε από την κρίση γρηγορότερα…8 σωστές κινήσεις για μία παράλογη οικονομία» Ομιλητής Ν.Ζεϊμπέκης.
  • 14.00 με 16.00 «Μαγειρεύουμε Ελλάδα». Ο Chef Χ. Ξεροβασίλας μαγειρεύει παραδοσιακές συνταγές από τη Μάνη μαζί με μαθητές του ΙΕΚ ΞΥΝΗ.
  • 14.15 με 15.00 Χαιρετισμός του Προέδρου του Συνδέσμου Ελλήνων Εισαγωγέων Τροφίμων και Ποτών Εξωτερικού (Σ.ΕΛ.Ε.ΤΡΟ.Π.Ε.).
  • 15.00 με 17.00 «Πίνουμε Ελλάδα». Ο bartender Κ. Μπάσης κερνά Ιπποκράτειο Οίνο.
  • 16.30 – 17.30 «Μαγειρεύουμε Ελλάδα». O Chef Ν. Γιαννουλάς μαγειρεύει παραδοσιακές συνταγές από τη Λήμνο μαζί με μαθητές του ΙΕΚ ΞΥΝΗ.
  • 18.00 με 20.00 «Πίνουμε Ελλάδα». Ο bartender Κ. Μπάσης κερνά ελληνικά κοκτέιλ ΜΗΛΑΝΕΛΑ και ΠΕΦΤΑΣΤΕΡΙ.
  • 18.00 «Μαγειρεύουμε Ελλάδα». Μαγειρική απο το Chef Λευτέρη Λαζάρου. 20.00 Λήξη 3ης ημέρας της έκθεσης.

Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

  • 11:00 Έναρξη 4ης ημέρας της έκθεσης.
  • 18.00 Λήξη της έκθεσης.

 

FOOTER21


×
Ακολουθήστε μας στο Facebook
Όχι ευχαριστώ
×
Μοιραστείτε το στο Facebook
Share
Όχι ευχαριστώ