logoamcgreek-final

Το μητροπολιτικό κολλέγιο παρουσιάζει πλούσια θέματα γαστρονομίας και επιχειρηματικότητας

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΩΡΑΘΕΜΑΕΙΣΗΓΗΤΗΣ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27/01/201716:00 – 17:00Tεχνικές Social Media Marketing για την επιχείρησή σας Γιάννης Τριανταφύλλου, Διευθυντής Το ΑΤΟΜΟ και YADAInternational
Περιγραφή: Ένα βασικό σεμινάριο με στόχο μέσα από απλά παραδείγματα και καλές πρακτικές να βοηθήσει τον μέσο επαγγελματία να οργανώνει σωστά την προβολή της επιχείρησης του στα social media και να υλοποιεί βασικές ενέργειες social media marketing μόνος του.
Γιάννης Τριανταφύλλου
Έμπειρος διευθυντής μάρκετινγκ και επιχειρηματίας, o Γιάννης Τριανταφύλλου έχει εργαστεί πάνω από 20 χρόνια (ως το 2008) στην ανώτατη διοίκηση εταιρειών τεχνολογίας και βιομηχανικών ομίλων στην Ευρώπη και ιστορικό (αναδι)οργάνωσης 100 και πλέον εργοστασίων και επιχειρήσεων σε διάφορες χώρες, διαχειριζόμενος επενδύσεις συνολικού ύψους πάνω από 50 εκατ. ευρώ σε κεφάλαιο και τεχνολογία.
ΣΑΒΒΑΤΟ 28/01/17 19:00 – 20:30Παρουσίαση με θέμα Δροσερές τάρτες με άρωμα ΕλλάδαςPastry chef Θανάσης Τσαγκλιώτης,
Περιγραφή:
Ο pastry chef Θανάσης Τσαγκλιώτης παρουσιάζει συνταγές για δροσερές τάρτες δίνοντάς τους ένα άρωμα Ελλάδας για τους τουρίστες του 2017. Οι τάρτες-νέα τάση της εποχής έρχονται να εναρμονιστούν με τις «απαιτήσεις» των καταναλωτών για πρωτότυπες γεύσεις με ιδιαίτερο τοπικό χαρακτήρα και ανανεωμένη εμφάνιση!
ΚΥΡΙΑΚΗ 29/01/1715:30 – 17:30Παρουσίαση με θέμα Εισαγωγή στην μοριακή γαστρονομίαChef Σταμάτης Τσίλιας
Περιγραφή: Ο Executive chef Σταμάτης Τσίλιας οδηγεί τους παρευρισκόμενους στα μυστικά της μοριακής γαστρονομίας μέσα από πρωτότυπες παρασκευές και ξεχωριστές συνταγές. Το μενού που παρουσιάζεται για πρώτη φορά στο πλαίσιο της έκθεσης ΕΞΠΟΤΡΟΦ, αναμειγνύει ευρηματικά την παράδοση με τη σύγχρονη κουζίνα.
ΚΥΡΙΑΚΗ 29/01/1720:00  – 21:00Eνισχύστε έξυπνα τις πωλήσεις σαςΔημήτρης Παπανικολάου, F&B Cost Management Specialist, Mέλος της Ελληνικής Ένωσης Στελεχών Επισιτιστικών Επιχειρήσεων (FBMAGreece)
Περιγραφή: Ο Δημήτρης Παπανικολάου, σε ένα καθόλα πρακτικό σεμινάριο, εξηγεί με απλά παραδείγματα πώς μπορούν να αυξηθούν οι πωλήσεις των επισιτιστικών επιχειρήσεων γρήγορα, εύκολα και ανέξοδα.
ΔΕΥΤΕΡΑ 30/01/1711:00 – 13:00Παρουσίαση με θέμα Τα ελληνικά προζύμια ως τουριστικό προϊόνPastry Chef Παναγιώτης Τσιάβος, πτυχιούχος φυσικής αγωγής και αθλητισμού, ΑΠΘ, MSc Health Wellness Coach (Harvard School of Public Health and the Culinary Institute of America) κα Θεοδώρα Καλογεράκου
Περιγραφή: Μια μοναδική συνύπαρξη εξειδικευμένων επαγγελματικών με αφορμή το προζύμι. Ο pastry chef Παναγιώτης Τσιάβος παρασκευάζει προζύμια με ιδιαίτερο χαρακτήρα και ελληνικά προϊόντα ενώ η Θεοδώρα Καλογεράκου εξηγεί πώς μπορεί να μετατραπεί η εν λόγω διαδικασία σε μια μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία!
ΔΕΥΤΕΡΑ 30/01/1715:00 – 17:00Μικρές αλλαγές..μεγάλη κερδοφορία: Aπό την θεωρία στην πράξηChef Στέλιος Αρακάς, Restaurant marketing Consultant Mάγδα Πειστικού
Περιγραφή: Ένα hands on σεμινάριο με συνεχείς εναλλαγές θεωρίας και πράξης οι οποίες καταλήγουν σε μια ολοκληρωμένη πρόταση για ξενοδόχους και επαγγελματίες της εστίασης. Παραδοσιακές συνταγές σε νέες παραλλαγές οι οποίες παρασκευάζονται, κοστολογούνται, προωθούνται και δοκιμάζονται από τους παρευρισκόμενους. Το σεμινάριο συνεχίζεται δίνοντας το λόγο στο κοινό, που αφού δοκιμάσει, συζητά τις απόψεις του!