Παράλληλες Εκδηλώσεις 4ης ΕΞΠΟΤΡΟΦ

photo-collage expotrof
Η  ΕΞΠΟΤΡΟΦ ξεπερνά τα όρια μιας απλής εκθεσιακής διοργάνωσης και αναδεικνύεται σε ένα μοναδικό διαδραστικό event ψυχαγωγίας και διασκέδασης καθώς είναι ακόμα πιο πλούσια σε Παράλληλες εκδηλώσεις . Συγκεκριμένα, στη διάρκεια της ΕΞΠΟΤΡΟΦ, σας περιμένουν παράλληλα, μια σειρά από ευχάριστες εκπλήξεις, όπως:

ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ

Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο της έκθεσης, ο Λευτέρης Λαζάρου, έμπειροι σεφ και αναγνωρισμένες λέσχες αρχιμαγείρων απο όλη την Ελλάδα, ετοιμάζουν βήμα προς βήμα, μπροστά στα μάτια σας μοναδικές συνταγές και σπεσιαλιτέ της πατρίδας τους. Μια μοναδική ευκαιρία όχι μόνο για να γευθείτε απολαυστικά πιάτα και νοστιμιές της πατρίδας μας, αλλά και για να μυηθείτε στα μυστικά προετοιμασίας και μαγειρέματός τους. Τις εκδηλώσεις πλαισιώνουν οι Λέσχες αρχιμαγείρων Κρήτης, Δωδεκανήσου & ΚυκλάδωνΠελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδας καθώς και της Κέρκυρας μαζί με την Ένωση Γαστρονομίας Ελλάδος και πολλούς επώνυμους ΣΕΦ.

Δείτε το πλήρες πρόγραμμα εδώ


2ος ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ GREEK CHEF 2017

LOGO-CHEF-2017
Μετά την μεγάλη επιτυχία που σημείωσε ο 1ος Πανελλήνιος διαγωνισμός μαγειρικής "Greek Chef" με ανάδειξη του νικητή Σταύρου Ψωμόπουλου η «ΕΞΠΟΤΡΟΦ» και το Chef Club Κρήτης συνδιοργανώνουν για 2η χρονιά έναν μαγειρικό διαγωνισμό ελληνικής κουζίνας που θα αναδείξει τους επόμενους μεγάλους ΣΕΦ της χώρας. Εκτός από την ανάδειξη νέων ταλέντων στη μαγειρική ο διαγωνισμός θα προβάλει τα ελληνικά προϊόντα, την ελληνική κουζίνα και τη μεσογειακή διατροφή, ενώ η συμμετοχή των διακεκριμένων Ελλήνων ΣΕΦ στην κριτική επιτροπή, θα δώσει το κύρος  ενός διεθνούς διαγωνισμού και θα θέσει ψηλά τον πήχη για μοναδικές γαστρονομικές δημιουργίες.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ


ΠΙΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ

πινουμε ΕλλάδαΣτο  πλαίσιο  της  προώθησης  των Ελληνικών ποτών, αποσταγμάτων και προϊόντων η ΕΞΠΟΤΡΟΦ φιλοξενεί,  καθ’ όλη  τη  διάρκειά  της, μια μοναδική  εκδήλωση με τίτλο: «Πίνουμε Ελλάδα – DRINK MEZZE». Ο Κωσταντινος Μπάσης και η έμπειρη   ομάδα του «Πίνουμε Ελλάδα» θα διοργανώσει ένα ξεχωριστό event αφιερωμένο στα αποστάγματα, τα βότανα, τις πρώτες ύλες και τα Ελληνικά προϊόντα σε συνδυασμό με ειδικές γαστρονομικές δημιουργίες υπό την επιμέλεια και παρουσίαση του διακεκριμένου ΣΕΦ Λευτέρη Λαζάρου.

Δείτε το πλήρες πρόγραμμα εδώ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΙΔΕΣ

Η ΕΞΠΟΤΡΟΦ σας προτρέπει να επιστρέψετε στα… θρανία για να παρακολουθήσετε ενδιαφέροντα σεμινάρια από κορυφαίους επαγγελματίες από τον χώρο των τροφίμων και ποτών.

 

Δείτε το πλήρες πρόγραμμα εδώ

 

Σίμος Γεωργόπουλος - Γιώργος Λούκας


×
Ακολουθήστε μας στο Facebook
Όχι ευχαριστώ
×
Μοιραστείτε το στο Facebook
Share
Όχι ευχαριστώ