« ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ » ΣΤΗΝ ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2016

2η ΕΞΠΟΤΡΟΦ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ
Η Ελληνική παραδοσιακή κουζίνα αναδεικνύεται με τον καλύτερο τρόπο και στην 3η ΕΞΠΟΤΡΟΦ. Για τέσσερις ολόκληρες ημέρες, Ελληνικές γεύσεις και μυρωδιές από φρεσκομαγειρεμένες παραδοσιακές συνταγές, κάνουν  και φέτος την ΕΞΠΟΤΡΟΦ  μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία.

Όσο θα διαρκεί η έκθεση,  το « ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ », ένα μοναδικό event που πραγματοποιείται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο της έκθεσης, θα μας ταξιδεύει σε νοστιμιές από κάθε γωνιά της χώρας με συνταγές που μαγειρεύουν ο Λευτέρης Λαζάρου και σεφ απ’ όλη την  Ελλάδα για όσους  επισκέπτες  θέλουν να γευτούν πιάτα με μοναδικά προϊόντα της πατρίδας μας. Τον διακεκριμένο ΣΕΦ πλαισιώνουν οι λέσχες αρχιμαγείρων Κρήτης, Δωδεκανήσου & Κυκλάδων καθώς και της Κέρκυρας με τη συμβολή πενήντα και πλέον ΣΕΦ στην εκδήλωση.



×
Ακολουθήστε μας στο Facebook
Όχι ευχαριστώ
×
Μοιραστείτε το στο Facebook
Share
Όχι ευχαριστώ