1ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Ελληνικής Κουζίνας Greek Chef 2016

Διαγωνισμός Greek Chef logo
Δελτίο Τύπου: 1ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Ελληνικής Κουζίνας Greek Chef 2016
Οι επόμενοι τοπ σεφ αναδεικνύονται μέσα από τις ελληνικές γεύσεις

H έκθεση τροφίμων και ποτών «ΕΞΠΟΤΡΟΦ» και το Chef Club Κρήτης συνδιοργανώνουν, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, έναν μαγειρικό διαγωνισμό ελληνικής κουζίνας που θα αναδείξει τους επόμενους μεγάλους σεφ της χώρας.

Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε σπουδαστές σχολών μαγειρικής που θέλουν μια ευκαιρία για να να αναδείξουν το ταλέντο τους αλλά και σε επαγγελματίες σεφ που επιθυμούν να κάνουν γνωστή την τέχνη τους στο ευρύ κοινό. Η διοργάνωση γίνεται με τη συμβολή των Chef Club Κερκύρας και Δωδεκανήσου & Κυκλάδων.

Ο μαγειρικός διαγωνισμός που φιλοδοξεί να γίνει θεσμός, θα λάβει χώρα στο πλαίσιο της έκθεσης 3η ΕΞΠΟΤΡΟΦ & ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ 2016, η οποία θα πραγματοποιηθεί 29 Ιανουαρίου έως 1η Φεβρουαρίου στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό. Εκτός από την ανάδειξη νέων ταλέντων στη μαγειρική, θα προβάλει τα ελληνικά προϊόντα, την ελληνική κουζίνα και τη μεσογειακή διατροφή, ενώ η συμμετοχή των διακεκριμένων Ελλήνων ΣΕΦ στην κριτική επιτροπή, θα δώσει το κύρος ενός διεθνούς διαγωνισμού και θα θέσει ψηλά τον πήχη για μοναδικές γαστρονομικές δημιουργίες.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής ή καλέστε στο τηλέφωνο 2810 243572.


 

footer-top-chef×
Ακολουθήστε μας στο Facebook
Όχι ευχαριστώ
×
Μοιραστείτε το στο Facebook
Share
Όχι ευχαριστώ