Δήλωση συμμετοχής 2ου Διαγωνισμού Greek Chef 2017

GREEK-CHEF2017

 

Ενημερώνουμε τους ενδιαφερόμενους ότι ολοκληρώθηκε η διαδικασία δήλωσης συμμετοχής στον 2ο Πανελλήνιο διαγωνισμό “GREEK CHEF 2017” της ΕΞΠΟΤΡΟΦ σε συνεργασία με τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Κρήτης. Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι δήλωσαν συμμετοχή.
 
Η ανταπόκριση ήταν πραγματικά πολύ μεγάλη. Αισθανόμαστε ιδιαίτερη τιμή που θα ταξιδέψουν από όλη την Ελλάδα για να παρεβρεθούν στον διαγωνισμό τόσο μαθητές σχολών μαγειρικής όσο και επαγγελματίες, αλλά και απλός κόσμος που θα έρθει να παρακολουθήσει τη διαδικασία και να επισκεφθεί την έκθεση.
 
Οι διαγωνιζόμενοι θα λάβουν το πάσο συμμετοχής τους για εισαγωγή στον διαγωνισμό με email, στο e-mail το οποίο δήλωσαν κατα την διαδικασία της αίτησης τους. Παρακαλούνται να το εκτυπώσουν και να το προσκομίσουν κατά την εισοδο τους στο διαγωνισμό διαφορετικά δεν θα μπορέσουν να εισέλθουν σε αυτόν. (Αν δεν έχουν το πάσο, θα χρειαστεί να πληρώσουν εισιτήριο).
 
Παρακαλούνται επίσης οι συμμετέχοντες να εκτυπώσουν και να κρατούν συμπληρωμένο το έντυπο πρότυπης συνταγής.
Λόγω μεγάλου αριθμού συμμετοχών στις κατηγορίες των μαθητών ενημερώνουμε ότι δεν θα δεχθούμε περαιτέρω αλλαγές. Οι κατηγορίες έχουν οριστικοποιηθεί.
Θα σταλούν ειδικές οδηγίες για τους συμμετέχοντες στην κατηγορία Γ-6 επαγγελματιών-άγνωστο καλάθι- GREEK CHEF ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2017

Τελευταίες Ανακοινώσεις:


Κοινοποιήστε τη συμμετοχή σας στο διαγωνισμό εδώ #greekchef2017


×
Ακολουθήστε μας στο Facebook
Όχι ευχαριστώ
×
Μοιραστείτε το στο Facebook
Share
Όχι ευχαριστώ